Ik ben zo ontzettend blij met deze nieuwe site! Dankzij de liefste familie heb ik nu een platform waar ik alles kan delen wat ik wil. Een van mijn grootste wensen, wat schrijven betreft, was een website in eigen beheer. En die wens is nu uitgekomen. Wat je hier kunt verwachten en vinden zal ik hier beneden uitleggen:

Boeken

Natuurlijk vind je mijn boeken hier op deze site. Mijn passie ligt bij boeken. Of ik ze nu lees, schrijf, recenseer of gewoon mooi in de kast heb staan, boeken horen in mijn leven. En dus vind je op deze site alles over de boeken in mijn leven. Mijn eigen geschreven boeken zijn hier te vinden. Ik plaats recensies van de boeken die ik lees, zodat jullie net zo enthousiast kunnen worden als ik ben. En ik blijf in mijn blogs schrijven over boeken.

Recensies

Nieuw is dat ik op deze website ook boekrecensies zal gaan schrijven. Regelmatig schrijf ik recensies voor de geweldige website www.boekrecensiesblog.nl. Neem daar zeker eens een kijkje voor een groot aanbod aan verschillende genres boekrecensies. En vanaf nu kun je onder het kopje recensies ook persoonlijke boeken vinden die ik vanaf 2021 heb gelezen en zeker de moeite waard vind om met jullie te delen! Ik beoordeel niet met sterren, aangezien ik dit voor iedereen persoonlijk te bepalen vind. Ik laat graag zien waar een boek over gaat, waarna ik mijn persoonlijke mening geef. De rest laat ik aan de lezers zelf.

Blog

En niet te vergeten: mijn blog. Hier zal ik regelmatig blijven bloggen over boeken, schrijven en de combinatie tussen dit en mijn gezin, werk, vakantie en vrije tijd. Het schrijversleven in een compleet pakketje. Ik word er natuurlijk blij van als jullie mijn blogs lezen. Reacties vind ik altijd erg leuk om te krijgen. Dus heb je een mooi boek dat het lezen waard is, geef me een tip en wie weet vind je al snel een recensie op deze site. Voel je vrij om contact met me op te nemen. Je vindt mijn gegevens onder het kopje contact. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *